Hraška na zahustenie - Prírodný a zdravý spôsob, ako zahustiť vaše jedlá bez lepku.
zobrazit víceHraška na zahustenie ako taká je český výrobok, má veľmi lahodná chuť a skvelé výživové vlastnosti a iné. Hraška na zahustenie neobsahuje žiadny lepok, cholesterol, glutaman sodný, ani konzervanty a farbivá.
Hraška na zahustenie má znížený obsah sodíka, a je nahradený draslíkom - 40% draslíka a tiež 60% sodíka. Veľmi nízky má glykemický index a veľmi dobrú antioxidačnú aktivitu. Má nielen svoj vysoký obsah vlákniny, ale aj železa, zinku, horčíka a je vhodná ako dobrá prevencia proti civilizačným chorobám, vrátane zvýšenej hladiny kyseliny močovej v krvi.
Hraška na zahustenie je úžasná obaľovacie zmes na prípravu výborného cestíčka, v ktorom obalíte rezne, zeleninu, huby, cibuľu, kaleráb, karfiol, brokolica a mnoho jinýchpochutin, a to bez použitia vajec .------ hrášku na zahustenie dobre zahustíte polievky , omáčky, rôzne šťavy, guláš, bešamel a ďalší dobrý pokrm. V testoch a karbonátkach Hraška ako taká veľmi dobre spája a preto umožňuje nepoužívania vajec.
Hraška tiež slúži k príprave základu zdravých nátierok, dressingov a bešamelových omáčok na zeleninu varenú ako v pare tak dobre na zapekanie.
Hraška má vysoké výživové hodnoty a mimoriadne dobrých vlastností, a umožňuje zaradiť medzi zdravé pokrmy aj v českej alebo slovenská kuchyni na obľúbené omáčky, knedle, zahustené polievky, na smaženú zeleninu i dobré ovocie.
Hrach ochutený sójovou omáčkou, cesnakom, zmesou korenia a ingredienciami z prírodných zdrojů.Vlastnosti vajec získava Hraška pridaním bezlepkových obilnín. Hraška neobsahuje látky v a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.
Typ použití: | Na zahušťování |