mierna ale pikantné indonézska koreniacu zmes vhodná do minutiek zo všetkých druhov mäsa, dusené a restované zeleniny, ryža, pohanov, ale aj do omáčok a rôznych štiav, môžeme ju tiež použiť na ryby a morské dary, do polievok, na hrachovú a zemiakovú kašu. Pridáva sa tesne pred alebo až na úplný záver
zobrazit víceNasi Gorek Reny
mierne pikantná koreniaca zmes vhodná do minutiek zo všetkých druhov mäsa, dusené a restované zeleniny, ryže, pohánky, ale aj do omáčok a rôznych štiav, môžeme ju tiež použiť na ryby a zemiakovú kašu. Pridáva sa tesne pred záverom uvareného pokrmu.
Skladá sa: cibuľa predsmažené, rástol. olej, pšeničná múka, soľ do 15%, cesnak, chilli, zmes prírodného korenia a sušenej zeleniny, mletá mrkva. Obsahovať môže stopy zeleru, sezamu, horčice, lepku, atď.
Typ použití: | Grilování, Pečení, Marinování, Minutky, Mletá masa, Rožnění, Na pánev |