reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Adamova rebrá korenie Reny

kód zboží: Adamova žebra

Adamova rebrá - Tajomstvo dokonalých rebier. Špeciálna zmes bylín a korenia pre neodolateľnú chuť vašich grilovaných alebo pečených rebier.

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu
Výrobce: Reny koření

Hmotnost

Cena celkem: € 1,52

Adamova rebra Reny

Adamova rebrá - Unikátne korenie pre dokonalé rebrá

Dodajte svojim rebierkam neodolateľnú chuť s naším špeciálnym korením Adamova rebrá. Táto jedinečná zmes vybraných bylín a korenia je starostlivo zostavená tak, aby zvýraznila prirodzenú chuť mäsa a pridala mu bohatú, aromatickú vrstvu.

Hlavné vlastnosti:

  • Vynikajúca chuť: Kombinácia sladkých a pikantných tónov, ktoré dokonale doplnia akýkoľvek mäsový pokrm.
  • Univerzálne použitie: Ideálne nielen pre rebrá, ale aj pre iné druhy mäsa, grilovanie, pečenie a marinovanie.
  • Kvalitné suroviny: Používame len tie najlepšie bylinky a korenie, aby bola zaistená maximálna čerstvosť a intenzita chuti.
  • Jednoduché použitie: Stačí korenie nasypať na mäso a nechať chvíľu marinovať pre maximálny chuťový zážitok.

Zloženie: Paprika, cesnak, cibuľa, rascu, korenie, cukor, soľ, bylinky.

Odporúčané použitie: Posypte korením rebrá (alebo iné mäso) z oboch strán, nechajte aspoň 30 minút odležať a potom grilujte, pečte alebo smažte podľa potreby.

koreniaca zmes s medovým aróma, použiť možno na pečené rebierka či pečený bôčik, používa sa pri nakladaní všetkých druhov mäsa na gril, ražnenie. Zmes je na dusenú zeleninu vhodná.

Skladá sa: soľ do 37%, sušený cesnak, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu: glutamát sodný, paprika sladká, dextróza, čierne korenie, chilli, maltodextrín, paprikový výťažok, kypriaca látka: fosforečnan vápenatý. Obsahovať môže stopy zeleru, horčice a sezamu atď.

Recept na Adamove rebrá

Ingrediencie:

  • 1,5 kg bravčových rebier
  • 3 lyžice medu
  • 3 lyžice kečupu
  • 2 lyžice horčice
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžica worcestrovej omáčky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku (najemno nasekané)
  • 1 lyžička mletej papriky
  • 1 lyžička mletej rasce
  • Soľ a čierne korenie podľa chuti

Postup:

  1. Príprava marinády – Zmiešajte med, kečup, horčicu, sójovú omáčku, worcestrovú omáčku, olivový olej, cesnak, papriku, rascu, soľ a čierne korenie v miske.
  2. Marinovanie – Rebrá potrite marinádou a nechajte odležať aspoň 4 hodiny (najlepšie cez noc) v chladničke.
  3. Pečenie – Predhrejte rúru na 180 °C. Rebrá položte na plech s papierom na pečenie a pečte približne 90 minút. Počas pečenia potierajte zvyšnou marinádou.
  4. Dokončenie – Ak chcete chrumkavú kôrku, na posledných 10 minút zvýšte teplotu na 220 °C alebo krátko ogrilujte.
  5. Podávanie – Servírujte s pečenými zemiakmi, chlebom alebo čerstvou zeleninou.

Vhodné pro

Typ použití: Smažení, Grilování, Pečení, Mletá masa, Na italskou kuchyni, Na marinování, Na steaky, Na zapekání, Na pánev

Hodnocení zákazníků

Průměrné hodnocení:

87 %

Hodnotilo 3 uživatelů
  • 5 1x
  • 4 2x
  • 3 0x
  • 2 0x
  • 1 0x
100%

Hodnocení produktu

Jana Malá
|
1. 1. 2020

  • Moooc dobrý
80%

Hodnocení produktu

Jaroslav Uhlíř
|
25. 1. 2019

Moooc dobré. Doporučuji

  • Hodí se na pečení i grilování.
  • Žádné
80%

Hodnocení produktu

Ilona Mencová
|
23. 7. 2018

Jemně pikantní směs vhodná na všechny druhy masa. Já jsem dělala pečené koleno a moc to všem chutnalo. Mohu doporučit, vyzkoušejte je to dobrota.

  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin