reny@renykoreni.cz
+420 777 662 954 (po-pá 9.00-20.00)

Košík

Košík je prázdný

Košík

0 Kč

Šalvija Reny

patrí na ovčie a jahňacie pečienka, k teľaciemu mäsu, k rybám sladkovodníc aj morských a do jedál z držiek. Používa sa do korenných bylinkových zmesí spolu s mätou, rozmarínom, majoránkou, oreganom, bazalkou, pridáva sa do fašírok, sekanej, je príjemná v bylinkovom masle spolu s mätou a petržlenovou vňaťou, je vhodná do plniek a na kurčatá, na teľacie mäso a bravčové kotlety a iných pochutín.

zobrazit více
Dostupnost: Skladem v e-shopu

Hmotnost

Cena celkem: € 1,15

Šalvia Reny

Šalviou sa korenili už v starovekom Ríme a ešte dodnes s obľubou ako korenie aj u nás. Vo staročeskej kuchyni bola vraj šalvia rovnocenná s petržlenom. Šalvia sa dáva na ovčie a jahňacie pečienka, k teľaciemu mäsu, k rybám sladkovodnom i morských.

Používa sa do korenných bylinkových zmesí spolu s mätou, rozmarínom, majoránkou, oreganom, bazalkou, pridáva sa do fašírok, sekanej, je príjemná v bylinkovom masle spolu s mätou a petržlenovou vňaťou, je vhodná do plniek a na kurčatá, na teľacie mäso a bravčové kotlety a iných. Môžeme ju tiež dávať do nátierok z tavených syrov alebo z vaje a rôznych špecialít.

Hodnocení zákazníků

Zatím nikdo nehodnotil! Buďte první kdo přidá hodnocení
  • Koření výráběné v Česku
  • Tradice 15 let
  • Ocenění Zlatý klas
  • Expedice do 48 hodin