jemne krehučké a lahodnou chuťou sa zelené korenie hodí do bielych omáčok a polievok a tiež do studenej kuchyne. Korenie zelený je křehoučký a dobré chuti.
zobrazit víceKorenie zelený Reny
Hovorí sa že je kráľom korenia, korenie je jedným z najstarších, najobľúbenejších a najpoužívanejšie korenie na celom svete.
Zelené korenie, bobule ktoré sa sušia na slnku na rohožiach týždeň, až sú zvraštený. a čiernej, niekoľkokrát denne sa prehrabuje.
Korenie sa používa v kuchyniach celého sveta, vo všetkých štádiách kuchynskej prípravy a ako stolové korenie pre takmer všetky pochutiny.
Hodí sa prakticky k akémukoľvek mäsu, zeleniněi cestovinám a iných pochutín.
Korenie zelený je veľmi krehký, jemne aromatický a má zaujímavú chuť, a treba s nim zaobchádzať opatrně.Zelený korenie sa hodí do bielych omáčok a polievok a tiež do studenej kuchyne k rôznym pokrmom.
Čierny je ostrejší a jeho použitie je prakticky nekonečné.
Typ použití: | Do pomazánek, Na ryby, Studená kuchyně |