Nové korenie sa pridáva nielen do polievok, omáčok, marinád, klobás, šunky, teľacieho mäsa, mäsových rolád a zveriny. Nové korenie sa môže tiež použiť pri nakladaní uhoriek a húb. Tradičné aromatické korenie
zobrazit víceNové korenie
je tradičný aromatické korenie s korenistú, príjemne pálčivú chuťou. Toto korenie sa získava z plodov tropického, stálozeleného stromu. Nové korenie má zaujímavú vôňu, ktorá pripomína zmes čierneho korenia, klinčeka, muškátového orieška a škorice.
Odkiaľ sa dováža
Nové korenie sa do Českej republiky dováža z Karibských ostrovov.
Využitie nového korenia
Nové korenie sa pridáva nielen do polievok, omáčok, marinád, klobás, šunky, teľacieho mäsa, mäsových rolád a zveriny. Nové korenie sa môže tiež použiť pri nakladaní uhoriek a húb.
Ako s ním zaobchádzať
Nové korenie skladujte maximálne 2 roky.
Podporné účinky na črevnú kultúru
Podporuje chuť do jedla, vylučovanie žalúdočných štiav. Nové korenie môžete tiež používať, pokiaľ držíte žlčníkovú diétu.
Typ použití: | Do luštěnin, Koření do polévky, Mletá masa, Omáčky |