Rasca drvená - Aromatické korenie s intenzívnou chuťou a vôňou. Ideálne na dochutenie pečiva, mäsa, polievok a kapusty. Prináša tradičnú chuť do mnohých jedál.
zobrazit víceRasca drvená - Aromatické korenie pre tradičnú chuť vašich jedál
Drvená rasca je obľúbené korenie, ktoré sa vyznačuje svojou intenzívnou chuťou a vôňou. Toto drvené korenie sa široko používa v mnohých kuchyniach po celom svete a je nevyhnutnou súčasťou tradičných jedál. Rasca sa často pridáva do pečiva, mäsa, polievok a kapusty, kde dodáva jedlám špecifickú a nezameniteľnú chuť. Drvená rasca má tiež rad zdravotných výhod, vrátane podpory trávenia a upokojenia žalúdka. S drvenou rascou môžete jednoducho vylepšiť chuť svojich jedál a priniesť do kuchyne tradičné aróma.
Kľúčové vlastnosti:
Zloženie: 100% drvená rasca.
Návod na použitie: Pridajte drvenú rascu do svojho jedla počas varenia podľa chuti. Môžete ju tiež pred použitím ľahko opražiť na panvici, aby sa uvoľnila jej aróma.
Rasca celý je jedno najviac používané korenie. Rascou sa korenie chleba, zemiaky, na pečenie, do omáčok a šalátov, v konzervovania, v likérnictve, vefarmacii a mnohých ďalších odvetviach potravinárskeho priemyslu. Pridáva sa pri varení zemiakov, do kyslej kapusty, k mäsám a do šalátov a iných jedál v kuchyni. Rasca má všestranné použitie.
Rascaová polievka
kúsok masla, 4 rovné lyžice krupice, 1 vajce, vrchovatá lyžička drvenej rasce, soľ, 1 kocka zeleninového bujónu, petržlenová vňať
Príprava rascovej polievky:
Na rozohriate maslo nasypeme rascu a krupicu. Za stáleho miešania spoločne osmažíme. Pridáme vajcia a rýchlo rozmiešame až vzniknú malé kúsky. Zalejeme studenou vodou asi 1 l, osolíme, prihodíme bujón a povaríme asi 10 minút. Do hotovej polievky vmiešame pokrájanú zelenú petržlenovú vňať.
Typ použití: | Do luštěnin, Do pomazánek, Grilování, Koření do polévky, Minutky, Mletá masa, Na pánev |